LG G2 Mini met 4,7 inch-scherm officieel onthuld, verschijnt in april

Gijs Ettes
19 februari 2014, 3:00
1 min leestijd
LG G2 Mini met 4,7 inch-scherm officieel onthuld, verschijnt in april
LG G2 Mini onthuld

LG heeft vandaag de LG G2 Mini onthuld, een compacte smartphone met een 4,7 inch-scherm en een quadcore-processor. Net als bij de LG G2 bevinden de volumetoetsen en powerknop zich aan de achterzijde. Volgens de fabrikant verbetert dit het gebruiksgemak van de telefoon, die in april in Nederland en België verschijnt. Het display van de G2 Mini is niet veel kleiner dan dat van zijn grote broer en oogt door de dunne schermrand bijzonder groot voor een toestel van deze omvang.

Het 4,7 inch-display heeft een qHD resolutie van 960 bij 540 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 234 ppi. Verder zijn er twee camera’s aan boord met 8 en 1,3 megapixels. Er is daarnaast een sterke 2440 mAh-accu aanwezig en de smartphone draait op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat). De LG G2 Mini meet 129,6 bij 66 bij 9,8 millimeter, is beschikbaar in het zwart en wit en ondersteunt 4G.

Lees verder na de advertentie.

“De G2 mini biedt de gebruikservaring van de G2 in een compacter toestel voor een aantrekkelijke prijs,” aldus Bas Dekker van LG. “De G2 mini is de perfecte balans tussen modern design en praktische gebruikservaring, zonder afbreuk te doen aan de prestatie.” Wat de adviesprijs van het toestel precies wordt, is vooralsnog onbekend.

Het laatste LG nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot LG, de Zuid-Koreaanse fabrikant van consumentenelektronica.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2 Mini
LG G2 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu