Complete roadmap 2009 van HTC uitgelekt

HTC Hero AndroidHTC staat erom bekend dat ze in rap tempo heel wat toestellen op de markt brengen. Het is dan ook de moeite waard om een blik op de roadmap 2009 te werpen, die gisteren is uitgelekt. Op de roadmap zijn toestellen te zien die HTC komend jaar mogelijk gaat uitbrengen – en er staan ook een aantal Android-kanshebbers tussen, zoals de hiernaast afgebeelde knalroze HTC Hero.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


HTC SapphireDe HTC Hero is in ieder geval een Android-toestel, waarbij we maar hopen dat ‘ie ook in andere kleuren beschikbaar komt. De vorm doet denken aan de G1, maar zonder uitschuifbaar toetsenbordje en zonder trackball. De knik aan de onderkant van het toestel is nog iets sterker gebogen dan die van de van de G1.

Een andere kanshebber is de hiernaast getoonde HTC Sapphire, in zwart en wit. In Windows Mobile-kringen is nog niets bekend over dit toestel en dat is de reden waarom wordt vermoed dat het wel eens een Android-toestel zou kunnen zijn. De Sapphire is een wat ronder en moderner ogend toestel – maar ook hier weer een uitstekend randje aan de onderkant.

Een derde kandidaat is de HTC Memphis: een toestel met uitschuifbaar toetsenbordje, dat beduidend groter is dan die van de T-Mobile G1. Of dit toestel op Android zal draaien is nog niet bekend.

HTC MemphisHou er rekening mee dat de meeste toestellen op dit moment alleen een codenaam hebben en uiteindelijk nog een andere naam kunnen krijgen. Ook kan het zijn dat sommige toestellen alleen voor bepaalde operators of bepaalde regio’s worden gemaakt.

Via: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.