De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Complete roadmap 2009 van HTC uitgelekt

Redactie
13 januari 2009, 0:09
1 min leestijd
Complete roadmap 2009 van HTC uitgelekt
HTC Hero Android
HTC Sapphire

HTC staat erom bekend dat ze in rap tempo heel wat toestellen op de markt brengen. Het is dan ook de moeite waard om een blik op de roadmap 2009 te werpen, die gisteren is uitgelekt. Op de roadmap zijn toestellen te zien die HTC komend jaar mogelijk gaat uitbrengen – en er staan ook een aantal Android-kanshebbers tussen, zoals de hiernaast afgebeelde knalroze HTC Hero.

De HTC Hero is in ieder geval een Android-toestel, waarbij we maar hopen dat ‘ie ook in andere kleuren beschikbaar komt. De vorm doet denken aan de G1, maar zonder uitschuifbaar toetsenbordje en zonder trackball. De knik aan de onderkant van het toestel is nog iets sterker gebogen dan die van de van de G1.

Lees verder na de advertentie.

Een andere kanshebber is de hiernaast getoonde HTC Sapphire, in zwart en wit. In Windows Mobile-kringen is nog niets bekend over dit toestel en dat is de reden waarom wordt vermoed dat het wel eens een Android-toestel zou kunnen zijn. De Sapphire is een wat ronder en moderner ogend toestel – maar ook hier weer een uitstekend randje aan de onderkant.

Een derde kandidaat is de HTC Memphis: een toestel met uitschuifbaar toetsenbordje, dat beduidend groter is dan die van de T-Mobile G1. Of dit toestel op Android zal draaien is nog niet bekend.

HTC Memphis

Hou er rekening mee dat de meeste toestellen op dit moment alleen een codenaam hebben en uiteindelijk nog een andere naam kunnen krijgen. Ook kan het zijn dat sommige toestellen alleen voor bepaalde operators of bepaalde regio’s worden gemaakt.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu