Consumer Reports raadt acht Android-telefoons aan

Redactie
7 augustus 2010, 10:30
1 min leestijd

Google-Nexus-OneConsumer Reports, een Amerikaanse consumentenorganisatie, raadt acht Android-toestellen aan. In de editie van september staat een handig overzicht van de beste telefoons bij iedere mobiele telecomaanbieder. Bij drie van de vier grote aanbieders – Verizon, T-Mobile en Sprint – domineren telefoons met het besturingssysteem van Google de top drie.

De winnaars zijn:
Verizon: 1. Motorola Droid, 2. HTC Droid Incredible, 3. HTC Droid Eris
T-Mobile: 1. HTC myTouch 3G Slide, 2. Google Nexus One
Sprint: 1. HTC Evo 4G, 2. HTC Hero, 3. Samsung Moment

De vierde grote mobiele telecomaanbieder is natuurlijk AT&T en daar staat Apple’s iPhone 4 bovenaan. Gelukkig is er ook plaats voor de Motorola Backflip, die een derde plaats inneemt.

Opmerkelijk is het feit dat telefoons als de Samsung Galaxy S en de Droid X ontbreken. Dit komt omdat Consumer Reports deze toestellen niet op tijd kon testen. Mogelijk treffen we ze in een volgende editie aan.

Consumer Reports kwam de afgelopen maand veel in het nieuws. De Amerikaanse consumentenorganisatie gaf de afgelopen maand een negatief koopadvies over de iPhone 4 in verband met het antenneprobleem. Desondanks scoorde de telefoon van Apple meer punten dan de HTC Spring EVO 4G en iPhone 3GS.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's