Nederlanders lopen graag voorop als het aankomt op innovaties en het uitproberen van nieuwe technologieën. ING haakt daarop in met slimme functies die geldzaken sneller, soepeler en gemakkelijker maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Klassiek’ pinnen versus contactloos betalen van ING

Onlangs werd bijvoorbeeld de ING Bankieren-app van een update voorzien. Vanaf nu kun je met een druk op het scherm van je smartwatch je saldo checken, zodat je snel weet of je dat nieuwe shirt of die nieuwe game kunt aanschaffen. En wil je na afloop van een etentje de rekening delen, dan kun je de Android-app gebruiken om direct het verschuldigde bedrag naar iemand anders over te maken. Veilig, gemakkelijk en snel.

contactloos betalen van ing

Dat ook boodschappen doen met ING een stuk vlotter gaat, kun je in bovenstaande video zien. Is je mandje gevuld en heb je alles dat je nodig hebt, dan reken  je met  contactloos betalen in een paar seconden af. Het gaat  een stuk sneller dan het klassieke pinnen, zodat jij er lekker de vaart in houdt en meer tijd hebt  voor andere zaken.

→ Kom meer te weten in het ING Lab.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.