CoverReader: cover met e-ink-scherm voor je Galaxy S4

coverreaderPocketbook heeft de zogeheten CoverReader aangekondigd op de technologiebeurs IFA. De CoverReader is een cover voor de Samsung Galaxy S4 met ingebouwd e-ink-scherm.

E-ink-schermen worden onder andere gebruikt in e-readers en soms in smartwatches. Het zijn enorm energiezuinige schermen die geen licht afgeven, maar wel onder alle omstandigheden prima leesbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De CoverReader past precies over het scherm van de Samsung Galaxy S4 en is 4,8 inch groot, met een resolutie van 600×800 pixels. Het e-ink-scherm is bovendien licht buigbaar.

Momenteel is er nog alleen een CoverReader beschikbaar voor het huidige vlaggenschip van Samsung. Daar wil Pocketboek in de toekomst wel verandering in gaan brengen. Zo zouden er toestellen van HTC en Sony en in de planning staan.

Maak van je Galaxy S4 een e-reader

Als je een boek doorzet naar het scherm van de CoverReader hoeft het scherm van je Galaxy S4 zelf niet aan te staan. Navigeren gaat met de volumeknoppen van je toestel. Voor mensen die graag boeken lezen via hun smartphone is de cover met e-ink-scherm van Pocketbook dus een interessante accessoire.

Wanneer de CoverReader te koop is, en voor hoeveel, is nog niet bekend.

Via: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.