Crowdfunding-campagne voor seksspeeltje met Android-ondersteuning gestart

Gijs Ettes
19 december 2013, 15:02
1 min leestijd
Crowdfunding-campagne voor seksspeeltje met Android-ondersteuning gestart
Lovense seksspeeltje

Op crowdfunding-website Indiegogo is een campagne gestart voor de Lovense, een seksspeeltje dat op afstand kan worden bestuurd middels een Android- of iOS-app. De makers zijn op zoek naar een investering van tenminste 50.000 dollar en hebben al circa 27 procent van hun doel bereikt met nog 25 dagen te gaan.

De Long Distance Love Toys van Lovense zijn er in een vrouwelijke en mannelijke variant die als pakket kunnen worden besteld en – indien de crowdfunding-campagne succesvol is – voor Valentijnsdag worden geleverd. Beide seksspeeltjes zijn via bluetooth met je Android-toestel te koppelen en vervolgens is een internetconnectie (3G of wifi) vereist om je wederhelft deze te laten besturen via de Lovense-app. Om die te kunnen gebruiken, moet je toestel over Android 2.3 of hoger beschikken.

Lees verder na de advertentie.

De seksspeeltjes zelf hebben een ingebouwde oplaadbare accu en zijn water- en vochtbestendig. Ze wegen om en nabij de 400 gram en kunnen tot anderhalf uur gebruikt worden. Voor de aparte speeltjes betaal je 99 dollar per stuk, maar ze zijn ook samen verkrijgbaar voor 179 dollar. De app is gratis en laat je de vibratie, rotatie en (pomp)snelheid van de speeltjes bepalen.

Op 12 januari eindigt de campagne op Indiegogo. Op de projectpagina lees je meer over de Long Distance Love Toys van Lovense.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu