De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Stabiele CyanogenMod 10.1.0 Jelly Bean uitgebracht

Redactie
25 juni 2013, 10:46
1 min leestijd
Stabiele CyanogenMod 10.1.0 Jelly Bean uitgebracht
CyanogenMod 10.1.0

Nadat een maand geleden CyanogenMod 10.1 live ging, heeft de populairste alternatieve firmwaremaker voor Android zijn nieuwe stabiele release client aangekondigd. CyanogenMod 10.1.0 (Jelly Bean) ondersteunt helaas geen Tegra 2-toestellen en een reeks Samsung-apparaten met Exynos-chips, maar is verder wel zeer stabiel te noemen. Daarnaast bevat CyanogenMod 10.1.0 natuurlijk alle aanpassingsmogelijkheden, handige functies en geavanceerde opties die je van CyanogenMod gewend bent.

Dat maakt CyanogenMod op zijn blog bekend. De stabiele release candidate is vannacht naar de servers van CyanogenMod geüpload, waarna voor elk type toestel een build wordt gemaakt. Deze zijn allemaal te downloaden op de website Get.CM, de officiële downloadwebsite van CyanogenMod.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod 10.1.0: nieuwe functies

De firmwaremaker voegde eerder deze maand een speciale icognitoe-modus voor CyanogenMod toe. In CyanogenMod kun je heel veel instellen veranderen, waaronder de quick settings van Android 4.2 (Jelly Bean), verschillende lockscreen- en wallpaper-opties tot meerdere vergendel-modi, de processor-snelheid en speciale CyanogenMod-widgets.

CyanogenMod is gebaseerd op het Android Open Source Project, het officiële opensource-project waar Google aan Android werkt, aangevuld met functies van andere techneuten. CyanogenMod is de meest populaire alternatieve Android-software en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt.

Na de release van CyanogenMod 10.1.0 begint de firmwaremaker weer aan zijn populaire M-reeks, de maandelijkse stabiele versies van CyanogenMod.

Een handige app om CyanogenMod te installeren is CyanogenMod Downloader. De app vergt wel een alternatieve recovery, zoals ClockworkMod Recovery.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu