De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

CyanogenMod 10.1 Jelly Bean beschikbaar voor verschillende Android-toestellen

Redactie
17 december 2012, 15:02
1 min leestijd

De grootste alternatieve Android software-ontwikkelaar CyanogenMod heeft de nieuwste versie, CyanogenMod 10.1 Jelly Bean, voor verschillende Android-toestellen beschikbaar gemaakt. De eerste versie is te downloaden op Get.CM voor de Nexus 7, Galaxy Nexus, Transformer Pad Infinity, Galaxy S, Galaxy S II en Galaxy S III. CyanogenMod 10.1 is gebaseerd op Android 4.2 Jelly Bean en brengt onder andere lockscreen-widgets, de nieuwe Quick Settings in de notificatiebalk en een vernieuwde klok-app.

Degenen die al een recente versie van CyanogenMod 10 draaien, kunnen via de ingebouwde update-optie hun Android-toestel naar de nieuwste versie updaten. Tijdens het update-proces kan het wel voorkomen dat de klok-app niet meer functioneert. Dit kan volgens CyanogenMod erg eenvoudig worden opgelost. Vergeet niet na het updaten ook de laatste Google Apps te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Let wel: het installeren van alternatieve software is nooit zonder risico. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu