CyanogenMod 10.1 Jelly Bean beschikbaar voor verschillende Android-toestellen

Redactie
17 december 2012, 15:02
1 min leestijd

De grootste alternatieve Android software-ontwikkelaar CyanogenMod heeft de nieuwste versie, CyanogenMod 10.1 Jelly Bean, voor verschillende Android-toestellen beschikbaar gemaakt. De eerste versie is te downloaden op Get.CM voor de Nexus 7, Galaxy Nexus, Transformer Pad Infinity, Galaxy S, Galaxy S II en Galaxy S III. CyanogenMod 10.1 is gebaseerd op Android 4.2 Jelly Bean en brengt onder andere lockscreen-widgets, de nieuwe Quick Settings in de notificatiebalk en een vernieuwde klok-app.

Degenen die al een recente versie van CyanogenMod 10 draaien, kunnen via de ingebouwde update-optie hun Android-toestel naar de nieuwste versie updaten. Tijdens het update-proces kan het wel voorkomen dat de klok-app niet meer functioneert. Dit kan volgens CyanogenMod erg eenvoudig worden opgelost. Vergeet niet na het updaten ook de laatste Google Apps te installeren.

Let wel: het installeren van alternatieve software is nooit zonder risico. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Categorie: Firmware
Spotlight: CyanogenMod
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's