Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

CyanogenMod 10 beschikbaar voor Galaxy Nexus, Galaxy S, Galaxy S II en meer Android-toestellen

Redactie
18 augustus 2012, 13:07
1 min leestijd
CyanogenMod 10 beschikbaar voor Galaxy Nexus, Galaxy S, Galaxy S II en meer Android-toestellen
CyanogenMod 10 easter egg

CyanogenMod is begonnen met de start van de officiële nightlies van CyanogenMod 10, de op Jelly Bean gebaseerde aangepaste Android-software. De eerste toestellen die CyanogenMod 10 ontvangen zijn de Galaxy Nexus, Nexus S, Nexus 7, Transformer, Transformer Prime, Galaxy S en Galaxy S II. Dat meldt CyanogenMod via Google+. Na veel alpha- en bètaversies worden vanaf vandaag de eerste nightlies verspreid, die stabiel genoeg zijn om dagelijks te gebruiken maar nog wel redelijk wat bugs kunnen bevatten. De nightlies worden vrijwel elke dag geüpdatet, waardoor de software constant in ontwikkeling is.

CyanogenMod 10 is de opvolger van de op Ice Cream Sandwich-gebaseerde CyanogenMod 9, dat een groot – en kort – succes was. CyanogenMod wordt gewaardeerd vanwege de vele aanpassingsmogelijkheden, waaronder het installeren van thema’s, aanpassen van de kleurcalibratie, de speciale widgetknoppen in de notificatiebalk en nog veel meer.

Lees verder na de advertentie.

Om CyanogenMod 10 te installeren, heb je een custom recovery als ClockworkMod Recovery nodig. De gehele lijst met nightlies is op Get.CM te vinden, de verzamelplaats van alle CyanogenMod-software. Onder het kopje device staan de toestelnamen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu