CyanogenMod 10 Jelly Bean officieel gelanceerd voor Samsung Galaxy Note

CyanogenMod 10 easter eggCyanogenMod heeft hun laatste aangepaste Androidversie, CyanogenMod 10, officieel voor de Samsung Galaxy Note uitgebracht. CyanogenMod 10 is gebaseerd op Android 4.1 Jelly Bean en oogt voornamelijk als Vanilla Android: het mobiele besturingssysteem zoals Google het graag ziet. Het fijne aan CyanogenMod is dat het een Androidversie met verschillende extra opties is, waaronder speciale toggles in de notificatiebalk, het aanpassen van je homescreen en snelkoppelingen op het vergrendelscherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De eerste experimentele versie van CyanogenMod 10 voor de Galaxy Note is te downloaden op Get.CM. De software installeer je via ClockworkMod Recovery. Let wel: het installeren van aangepaste software is nooit zonder gevaar. AndroidPlanet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.