De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Eerste CyanogenMod 11 builds beschikbaar voor de Nexus 5,7 en 10

Gijs Ettes
6 december 2013, 18:46
1 min leestijd
Eerste CyanogenMod 11 builds beschikbaar voor de Nexus 5,7 en 10
CyanogenMod 11 builds

CyanogenMod heeft afgelopen nacht de eerste CyanogenMod 11 builds beschikbaar gemaakt. De populaire alternatieve softwareversie binnen Android is gebaseerd op Android 4.4 (KitKat) en is aanvankelijk alleen geschikt voor de Nexus 5, Nexus 7 en Nexus 10. De builds bevatten weinig tot geen bugs, in tegenstelling tot CyanogenMod 11 Alpha. Gebruikers kunnen de komende tijd nog steeds bugs melden, waarna een finale versie zal verschijnen.

De makers geven daarnaast aan dat op korte termijn de CyanogenMod 11 nightlies beschikbaar worden voor niet-Nexus apparaten en Android-toestellen die niet meer door Google worden ondersteund, waaronder de Galaxy Nexus. Voor welke Android-toestellen dit nog meer geldt, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Eerder werd CyanogenMod Installer verwijderd uit de Play Store. Lastig voor gebruikers, aangezien de app het vervangen van je huidige Android-versie door CyanogenMod simpel maakt.

Het team achter de software verwijderde CyanogenMod Installer na een claim van Google dat deze de algemene voorwaarden van Google Play schond. Via de eigen website en de app-stores van Amazon en Samsung wordt de software alsnog aan de man gebracht.

Lees meer over CyanogenMod 11 builds

-> Lees meer over CyanogenMod is ons uitgebreide artikel

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu