De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

CyanogenMod 12 krijgt Boxer als standaard mail-app

Redactie
11 maart 2015, 16:49
1 min leestijd
CyanogenMod 12 krijgt Boxer als standaard mail-app

Cyanogen gaat de standaard mail-app in Cyanogen OS vervangen door die van Boxer. De mail-app wordt niet alleen vervangen, maar krijgt ook een likje verf om ervoor te zorgen dat hij past bij het design van CM12.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod 12 met Boxer

cyanogenmod met boxer

Het is al langer bekend dat Cyanogen een Android-versie wil  ontwikkelen die geheel losstaat van Google, onder meer door standaard-apps te vervangen door eigen apps. Het voordeel van de implementatie van Boxer is dat de mail-app een groot aantal e-maildiensten ondersteunt (Gmail, Exchange, Outlook, Yahoo, Hotmail, iCloud, AOL, Office 365 en imap- en pop3-e-mailaccounts), maar ook verbindt met diensten en netwerken als Evernote, Facebook, Twitter, LinkedIn en Dropbox. Met laatstgenoemde kun je gemakkelijk bestanden aan een e-mail toevoegen.

De inbox van Boxer biedt een gecombineerd overzicht van al je e-mailaccounts en via Twitter, Facebook en LinkedIn worden foto`s van contactpersonen gehaald. Ook ondersteunt Boxer labels en kun je, net als bij Mailbox, e-mails swipen om acties uit te voeren. Boxer is er als gratis app in Google Play, al betaal je voor de Pro-versie (met ondersteuning voor meerdere mailaccounts en automatische antwoorden) 7,61 euro.

CyanogenMod-gebruikers kunnen in Boxer straks zelf acties voor veegbewegingen instellen, en geluiden en led-kleuren voor notificaties tweaken. Ook is het mogelijk om zelf mappen aan te maken, taken in te stellen en bestanden te bewerken, direct vanuit de inbox. Het is niet duidelijk of deze functies ook naar de Boxer-app in Google Play komen.

Download Boxer in Google Play (gratis)

Het laatste nieuws over CyanogenMod

Bron: Boxer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu