De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

CyanogenMod 12S voor OnePlus One vertraagd tot april

Redactie
9 maart 2015, 15:09
1 min leestijd
CyanogenMod 12S voor OnePlus One vertraagd tot april

De CyanogenMod 12S-update voor de OnePlus One komt niet in maart maar in april, zo bevestigt  de Chinese start-up.

Lees verder na de advertentie.

Eerder zei OnePlus-0prichter Carl Pei dat de update in maart zou komen.  “We hebben een tijd geleden de alpha-build van de L-release uitgebracht, en een stabiele versie van zowel CM12S als OxygenOS komt pas in maart”, zo meldt Pei via Twitter. De tweet is een reactie op een boze OnePlus-klant, die zegt al langer dan drie maanden op de update te wachten.

OnePlus-bezitters wachten inderdaad al langer dan drie maanden op de update. Eerder beloofde OnePlus dat de Lollipop-update binnen drie maanden op smartphones zou verschijnen. Deze deadline heeft de Chinese startup echter niet gehaald, en de update lijkt nu opnieuw te zijn vertraagd.

CyanogenMod 12S release nu in  april

De CyanogenMod 12S release valt nu in april, zo bevestigt OnePlus tegenover de Franse Android-website Frandroid. Dit is twee  maanden na de afgesproken deadline voor de firmware-update. De update wordt over-the-air (ota) verspreid, waardoor je automatisch een melding op je One ontvangt als de update beschikbaar is.

oneplus one cyanogenmod 12

CyanogenMod 12S, dat is gebaseerd op Android Lollipop, brengt verschillende vernieuwingen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om notificaties direct vanaf het lockscreen te behandelen. Ook het snelle-instellingenpaneel heeft een ander uiterlijk gekregen en zijn er enkele apps op de schop gegaan, zoals de telefoon- en sms-app.

Laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu