Cyanogenmod 7.1 nu te downloaden

De nieuwste versie van de Cyanogenmod is sinds vandaag te downloaden. De mod bevat alle nieuwe functies uit Android 2.3.4 en nog een groot aantal andere verbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Versie 7.1 is te downloaden op de website van de ontwikkelaars. Nog niet alle telefoons worden ondersteund maar verwacht wordt, dat in de loop der tijd meer telefoons zullen worden toegevoegd. Met de nieuwe versie is het mogelijk om een Bluetooth-muis aan te sluiten, er zijn verbeteringen in de notification swipe aangebracht en er is een geluidsprofielapplicatie toegevoegd. Naast deze hoogtepunten zijn er talrijke kleine vernieuwingen; een volledige lijst hiervan is te vinden op de website van Androidcentral.

Het is niet aan te raden om zonder enige voorkennis je Android-toestel te modden. Mocht je van plan zijn om de mod te installeren, lees je dan goed in op het forum van de Cyanogen-modders en zorg ervoor dat je altijd een back-up maakt van de gegevens op je telefoon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.