CyanogenMod 7 viert meer dan 200.000 downloads
Redactie

cyanogenmodDe ontwikkelaars van de CyanogenMod hebben iets te vieren. CyanogenMod 7 heeft inmiddels meer dan 200.000 downloads geteld, een enorme mijlpaal voor de community. De rom’s worden steeds populairder bij mensen die hun toestel willen updaten en bij elke nieuwe versie worden weer dingen bijgeschaafd. Twijfelde je bij het verschijnen van CyanogenMod 7.0 nog of je er wel mee aan de slag zou gaan, dan is het goed om te weten dat de ontwikkelaars inmiddels bij versie 7.0.3 zijn beland een een hoop bugs hebben opgelost. Er worden meer dan 26 toestellen ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met de CyanogenMod heb je meer aanpassingsmogelijkheden, bonusfuncties, performanceverbeteringen op diverse toestellen en een beter aanpasbare gebruikersinterface.

Meer info: CyanogenMod Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.