De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

CyanogenMod brengt Android 4.1 Jelly Bean voor LG Optimus 2X Speed uit

Redactie
31 oktober 2012, 11:10
1 min leestijd
CyanogenMod brengt Android 4.1 Jelly Bean voor LG Optimus 2X Speed uit
Android 4.1 Optimus 2X

Het kon niet lang meer duren voordat CyanogenMod, de grootste alternatieve softwareontwikkelaar voor Android, een Android 4.1 Jelly Bean-versie voor de LG Optimus 2X Speed uit zou brengen. LG bracht enkele dagen geleden de broncode van Android 4.0 Ice Cream Sandwich uit waarmee de ontwikkelaarscommunity aan de slag kon gaan. De community0 is boos op LG omdat het Zuid-Koreaanse bedrijf weigert de Optimus 2X Speed naar Android 4.0 up te daten terwijl de Zuid-Koreaanse versie van het toestel wel op Ice Cream Sandwich draait. CyanogenMod 10 is gebaseerd op Android 4.1 Jelly Bean en de broncode van LG en draait stabiel genoeg om dagelijks te draaien.

CyanogenMod 10 Jelly Bean voor de Optimus 2X Speed is via Get.CM te downloaden. Om de alternatieve software te installeren, moet je het toestel rooten en ClockworkMod Recovery installeren. Hoe je dat doet lees je hier. CyanogenMod 10 is enkel te installeren op smartphones die op Gingerbread of Froyo draaien. Als je een gelekte Ice Cream Sandwich-versie hebt geïnstalleerd, moet je eerst downgraden.

Lees verder na de advertentie.

Bedankt voor de tip, Remy en Ron!

Let wel: het installeren van alternatieve software is nooit zonder risico’s. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu