De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cyanogen-ceo wil dat OnePlus-eigenaren ‘verdomme rustig worden’

Redactie
2 april 2015, 17:15
1 min leestijd
Cyanogen-ceo wil dat OnePlus-eigenaren ‘verdomme rustig worden’

OnePlus One-eigenaren wachten nog steeds op de update naar Android Lollipop. Cyanogen-ceo Kirt McMaster heeft voor alle wachtenden een tip: “Word verdomme eens rustig,  het komt wanneer het af is!”

Lees verder na de advertentie.

Dat laat McMaster weten via Twitter. Na een tijdje verwijderde hij de tweet weer, die echter nog via verschillende wegen te vinden is. Android Planet raadpleegde de cache van Google en vond de tweet, waaruit blijkt dat hij verschillende boze OnePlus-eigenaren probeerde ‘kalm’ te krijgen  met de uitspraak: “Guys, calm the f down, it’s coming soon, when ready!

CyanogenMod-ceo uitspraak is opnieuw opvallend

Het is logisch dat OnePlus-bezitters boos zijn. Zij hadden tijdens het aanschaffen van de smartphone  verwacht dat CyanogenMod voor snelle updates zou zorgen, maar dit blijkt dus niet het geval te zijn. Eerder werd gesproken van een update binnen drie maanden na de release van Android 5.0, en dan zou de deadline januari zijn geweest. Die is  inmiddels meerdere keren verplaatst naar februari, maart en we zijn nu alweer in april.

kirtje

OnePlus-eigenaren hebben dus zeker een reden om boos te zijn, en een reactie als die van McMaster helpt daar niet bij. Het is opnieuw een opvallende uitspraak van de Cyanogen-ceo, die niet alleen zijn klanten maar ook Google, Samsung, OnePlus en verschillende andere bedrijven tegen de schenen heeft geschopt. Ondanks al deze kleine relletjes heeft de alternatieve Android-versie wel 80 miljoen dollar aan investeringen opgehaald.

Laatste nieuws over  Cyanogen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu