CyanogenMod Installer beschikbaar in Google Play

Redactie
13 november 2013, 12:13
1 min leestijd
CyanogenMod Installer beschikbaar in Google Play
cyanogenmodinstaller

De CyanogenMod Installer, de app waarmee je snel en gemakkelijk de alternatieve Android-software op je toestel zet, is vanaf woensdag beschikbaar in Google Play. De app helpt je bij het instellen van je Android-toestel waarna de Windows-software de verdere installatie op zich neemt.

Daarmee stelt de app eigenlijk weinig voor, maar is het voor degenen die graag gemakkelijk CyanogenMod willen installeren een fijn hulpmiddel.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod Installer gebruiken

CyanogenModInstaller2

De CyanogenMod Installer zorgt er eigenlijk voor dat adb-debugging op je Android wordt ingeschakeld en dat de bestandsoverdracht zodanig wordt aangepast dat het toestel als een Android-apparaat wordt herkend. Daarna voert de Windows-app de rest van de installatie uit.

Op dit moment worden enkel maar elf toestellen ondersteund, maar veel toestellen schijnen ook met de app te werken. De elf Android-apparaten bestaan uit de Nexus S, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 (beide modellen), Nexus 10, Samsung Galaxy S II, S 3, S4, Note, Note II, en HTC One. De benodigde pc-software is hier te downloaden.

CyanogenMod is de meest populaire alternatieve softwareversie binnen Android. Miljoenen mensen gebruiken CyanogenMod, dat een stock Android uiterlijk heeft en veelal meer functies en features biedt dan Android normaliter doet.

Lees meer over CyanogenMod

Download: CyanogenMod installer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's