De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

CyanogenMod toont prachtig nieuw logo

Redactie
4 april 2014, 13:32
1 min leestijd
CyanogenMod toont prachtig nieuw logo
CyanogenMod logo

Het nieuwe CyanogenMod logo is door het bedrijf gepresenteerd en rechts te zien. En toegegeven: het logo, dat het nieuwe tijdperk van CyanogenMod Inc. als volwaardig bedrijf aanduidt, ziet er prachtig uit. CyanogenMod wordt professioneler en groter en heeft grootse plannen om de wereld te gaan veroveren met hun alternatieve Android-software.

CyanogenMod wil zich richten op keuze. De keuze om het uiterlijk van je toestel aan te passen, de keuze om beveiligde verbindingen te gebruiken voor communicatie en de keuze om je eigen toestel te kiezen, zonder per se aan één fabrikant vas te zitten. CyanogenMod kan immers overal op worden geïnstalleerd.

Lees verder na de advertentie.

Wat is CyanogenMod?

brand_reveal_3

CyanogenMod is de meest populaire alternatieve Android-versie. CyanogenMod is gebaseerd op het Android Open Source Project, de opensource-versie van Android. Hier worden alle Android-versies op gebaseerd, zoals Samsungs TouchWiz of HTC`s Sense-software. Ook Google gebruikt voor zijn Nexus-software Android Open Source Project, en voegt enkele toevoegingen aan de code toe. CyanogenMod doet precies hetzelfde, alleen is deze Android-versie enorm uitgebreid en tegelijkertijd grotendeels gebaseerd op stock Android, de Google-versie van het mobiele besturingssysteem. Dat valt in de smaak bij Android-puristen die toch meer features willen dan Google hen biedt.

Lees meer over CyanogenMod

Meer weten over CyanogenMod? Lees dan ons uitgebreide artikel over CyanogenMod, met alles wat je moet weten – inclusief hoe je CyanogenMod op jouw toestel installeert!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu