De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

CyanogenMod 10 gebaseerd op Jelly Bean, verschijnt zo snel mogelijk

Redactie
6 juli 2012, 12:01
1 min leestijd
CyanogenMod

Het team achter CyanogenMod heeft laten weten dat ze zo snel mogelijk gaan beginnen met een nieuwe versie die gebruikmaakt van Android 4.1 Jelly Bean. Wanneer deze update zal verschijnen is nog niet duidelijk: de broncode van Android 4.1 is namelijk nog niet beschikbaar. Hoe lang er aan de custom rom gewerkt moet worden is ook nog niet bekend, maar volgens The Verge duurt dit in theorie minder lang dan bij CyanogenMod 9.

De volgende update van CyanogenMod zal bekend komen te staan als CyanogenMod 10. Daar bestond twijfel over, gezien hij is gebaseerd op Android 4.1 in plaats van een update met een een nieuw cijfer voor de punt, maar het team zegt dat iedere Android-update met een nieuwe naam (Jelly Bean) een volledig nieuwe versie krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Nadat er een stabiele versie van CyanogenMod 9.0.0 is verschenen, zal het team alleen nog maar werken aan CM7 en CM10. Dit betekent dat de meeste CM9-smartphones uiteindelijk CM10 kunnen installeren. Welke Android-devices precies worden ondersteund is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu