Cyrket: handige Android Market Browser terug van weggeweest

Wouter Nijsen
29 januari 2010, 22:07
1 min leestijd
Cyrket: handige Android Market Browser terug van weggeweest

Cyrket is een Android Market-browsersite, ontwikkeld is door Jay Freeman, bijgenaamd Saurik. Deze ontwikkelaar is vooral in de iPhone-scene bekend als bedenker en maker van de alternatieve AppStore Cydia. Cyrket is een tijdje uit de lucht geweest, maar in verbeterde vorm nu weer beschikbaar. Je hebt nu de mogelijkheid de Android Market en Palm App Catalog te bekijken, Saurik is zelfs van plan op om termijn alle beschikbare applicatiewinkels die er zijn in zijn website te integreren. Cyrket biedt als Android Market-browser nagenoeg dezelfde mogelijkheden als de Market op je Android-telefoon.

Zelfs downloaden van de applicaties kan, al moet dit wel via een barcodescanner op je Android-telefoon gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Na het kiezen van de Android Market kun je kiezen voor Applications, Games, Software Libraries of Themes. Elke categorie heeft weer zijn eigen onderverdeling in subcategorieën. Heb je de gewenste categorie gevonden dan kun je de resultaten rangschikken op prijs, populariteit of waardering. Elke applicatie is voorzien van screenshots en je hebt de mogelijkheid  de waardering en het commentaar van gebruikers te lezen.

Cyrket is bijzonder handig in gebruik als je een bepaalde applicatie zoekt, of gewoon even door de Android Market wilt grasduinen. Nu kun je dit natuurlijk ook via de Market-applicatie op je Android telefoon doen, maar het zoeken werkt op het grotere scherm van een PC of Mac nu eenmaal een stuk makkelijker. Daarnaast claimt de ontwikkelaar dat Cyrket meer up-to-date is dan vergelijkbare websites.

Deze handige Android Market Browser is te vinden via: http://www.cyrket.com en de ontwikkelaar Saurik is tevens actief op Twitter alwaar hij de nieuwste ontwikkelingen zal aankondigen.

Categorie: Google Play
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's