De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Darth Vader in Japanse Galaxy S-commercial

Redactie
26 november 2010, 15:32
1 min leestijd
Darth Vader in Japanse Galaxy S-commercial
darth-vader

Wat doet Darth Vader in een Japanse commercial voor de Samsung Galaxy S? Zorgen dat Android nog populairder wordt in het land van de rijzende zon! Op dit moment wordt tweederde deel van de Japanse smartphonemarkt opgeslokt door Apple’s iPhone. De mobiele telecomprovider NTT DoCoMo kan dit niet aanzien en komt met een bizarre commercial, waarin Darth Vader de menselijke manifestatie is van een mobiele telefoon.

NTT DoCoMo mag de iPhone niet verkopen in Japan, dus richt de mobiele telecomprovider zich op het toptoestel van Samsung: de Samsung Galaxy S. In de commercial laten figuranten verschillende mogelijkheden zien van de telefoon van Samsung, zoals muziek luisteren en internetten.

Lees verder na de advertentie.

Darth Vader is één van de beroemdste filmpersonages aller tijden. Hij is de rechterhand van de kwaadaardige Darth Sidious in de Star Wars-reeks. Ooit was Darth Vader een mens, namelijk Anakin Skywalker. Skywalker liet zich verleiden door de Duistere Kant van de Kracht en stapte over naar de Orde van de Sith. Hiermee verraadde hij de Jedi.

Darth Vader wordt in de commercial gespeeld door de beroemde Japanse acteur Ken Watanabe, bekend van films als Inception, Batman Begins, Letters from Iwo Jima en The Last Samurai. Zorgen Watanabe en Darth Vader voor een beter imago voor Android in Japan? NTT DoCoMo hoopt van wel! Bekijk de bijzondere commercial onder dit bericht.

En… wat vind jij van deze advertentie? Een schot in de roos of te bizar voor woorden?

Bron: Wall Street Journal

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu