De eerste vergelijking: Nexus One vs iPhone vs Milestone
Wouter Nijsen

De Google Phone, beter bekend als Nexus One, houdt de gemoederen aardig bezig. Google  heeft de kunst van het creëren van een hype goed van Apple afgekeken en doet het wellicht zelfs nog beter. Vage plaatjes en enkele specs  laten uitlekken zijn natuurlijke de eenvoudige eerste stap. Google ging echter een behoorlijke stap verder door een aantal personeelsleden een Nexus One als alternatief kerstpakket mee te geven. En dan is het hek van de dam. Een ware stortvloed aan foto’s, filmpjes, screenshots en lijstjes met specificaties bombarderen het internet en vullen de rss-feeds. Het was dan ook niet meer dan een kwestie van tijd voordat er een vergelijking tussen Nexus One en zijn beoogde rivalen, de Apple iPhone en Motorola Milestone  zou verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als de Nexus One op de markt komt, moeten  Apple  en Motorola zich dan ernstig zorgen gaan maken? Check onderstaande tabel en oordeel zelf.

Via: Nexobit.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.