Placeholder

De G1 zou pas vanaf 30 januari officieel verkrijgbaar zijn in de winkels volgens T-Mobile. Het blijkt echt dat sommige aanbieders claimen deze allereerste mobiele telefoon met Android al te kunnen leveren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zoals je op de website van Phonehouse kan zien is de G1 al beschikbaar. Bovenaan de pagina staat groot vermeld dat wanneer je deze mobiele telefoon met Android voor 21.00 besteld je hem de volgende werkdag al in huis zou hebben. Ook studentmobiel.nl lijkt het apparaat al op voorraad te hebben. Opvallend is dat beide websites de G1 aanbieden met precies dezelfde aanbiedingen als T-Mobile. Het enigste verschil met de andere aanbieders is dat je de telefoon sneller in huis zou hebben.

Heeft iemand ervaring met het bestellen van de G1 bij een van deze twee aanbieders? Zo ja, laat dan even weten of je de telefoon al daadwerkelijk ontvangen hebt in het commentaar onderaan dit artikel.

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.