Placeholder

Het is eindelijk officieel. Na maandenlange speculaties over de opvolger van de T-Mobile G1 (de eerste mobiele telefoon met het Android besturingssysteem) is deze week bekend gemaakt dat Vodafone de G2 gaat aanbieden in Europa.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Voorlopig is de G2 (ook wel bekend als de HTC Magic) in de lente alleen verkrijgbaar bij Vodafone in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland en Frankrijk. Het apparaat komt ook naar Italië toe maar daar is het niet exclusief verbonden met Vodafone. Er is nog niet bekend of en wanneer Vodafone de G2 in Nederland gaat uitgeven.

De specificaties van de tweede mobiele telefoon met Android zijn vrijwel gelijk als die van de T-Mobile G1. Het grote verschil is dat de opvolger in tegenstelling tot de G1 geen QWERTY toetsenbord heeft. Bekijk hieronder een tweetal video’s van de nieuwe mobiele telefoon van Vodafone in actie:

Android G2: HTC Magic Hands ON from Gizmodo on Vimeo.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.