De hoogtepunten van de nieuwe Android Market

Redactie
12 december 2010, 11:12
1 min leestijd
De hoogtepunten van de nieuwe Android Market
market

De Android Market krijgt binnen twee weken een metamorfose. Gelukkig zwerft er al een APK’tje rond op internet, dus wie de nieuwe Market zelf wil proberen kan dat gewoon doen! De nieuwe Android Market krijgt een grafische vernieuwing en bevat nieuwe onderdelen, bijvoorbeeld voor widgets of Live Wallpapers. Tot nu toe was het mogelijk om binnen 24 uur je geld terug te vragen als een applicatie niet bevalt. Google heeft besloten om deze tijd in te korten naar 15 minuten. Nu vraag jij je misschien af wat er zo goed is aan de nieuwe Market. Android Planet zet drie hoogtepunten op een rij!

Lees verder na de advertentie.

Snelle downloads

In de oude Market duurde het een soms een tijdje voordat een applicatie daadwerkelijk werd gedownload. Zo heb ik wel eens tien minuten moeten wachten voor een download startte. De nieuwe Android Market doet dit een stuk beter. Net zoals in de App Store worden toepassingen en games direct binnengehaald.

Geoptimaliseerd voor tablets

De nieuwste versie van de Market biedt ondersteuning voor tablets. Heb je dus een Samsung Galaxy Tab, dan ziet de Market er nóg beter uit. Overigens is de Android Market nog steeds in de landschapsmodus te bekijken, zowel op telefoons als op tablets.

market-tablet

Alle informatie op één pagina

Recensies, beschrijving, screenshots en gerelateerde apps: je vindt het tegenwoordig allemaal op één pagina. Gelukkig is de lijst niet erg lang, omdat je bepaalde elementen kunt in- en uitklappen. Zo kun je door op ‘Meer’ te klikken de rest van de beschrijving lezen.

Zelf proberen?

Wil je de nieuwe Android Market zelf proberen? Klik hier om het APK’tje te downloaden!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu