De NOW App van Delta Lloyd, een handig financieel hulpmiddel [Advertorial]

Redactie
31 januari 2012, 22:41
1 min leestijd

[Adv.] Delta Lloyd introduceert de NOW App, die de consument helpt om slimmer met geldzaken om te gaan. Geldzaken zoals hypotheken, verzekeringen, pensioenen en beleggen. Door middel van kritische vragen en slimme tips worden deze zaken in de app behandeld. Zo kan de consument leren om kritisch te zijn zodat ze, samen met de adviseur, de juiste keuzes kunnen maken.

De app bevat ruim 100 kritische vragen en antwoorden en daarnaast worden moeilijke financiële termen uitgelegd in het financieel ABC. Ook heeft de app een adviseurzoeker om een financieel adviseur in de buurt te kunnen zoeken en is er de mogelijkheid om notities en berekeningen te maken. De informatie in de app verwijst niet naar specifieke Delta Lloyd-producten.

Lees verder na de advertentie.

Wil jij ook meer zekerheid in je financiële situatie en kun je wel wat tips gebruiken? Dan is de NOW app een handig hulpmiddel om te kijken of dingen goedkoper, slimmer en flexibeler kunnen. De Delta Lloyd NOW app is vanaf 1 februari 2012 gratis te downloaden in de Android Market.

Meer informatie: Delta Lloyd NOW App

Delta Lloyd NOW app
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu