De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

De persconferentie Android lancering in NL afgelopen

Redactie
8 januari 2009, 11:29
1 min leestijd

De persconferentie van de lancering van de G1 met Android in Nederland is afgelopen. Er zijn weinig nieuwe feiten aan het licht gekomen.

Lees verder na de advertentie.

Als eerste vertelde Bart Weijermars (Marketing directeur T-Mobile Nederland) een standaard verhaal over de introductie van de G1 met Android in Nederland. Er werd gesproken over het gigantische succes die de mobiele telefoon momenteel geniet in de VS en de UK. Er werd echter geen woord gerept over de mogelijke datum waarop de G1 beschikbaar is in Nederland. Wel werd duidelijk dat de G1 exclusief verkrijgbaar is bij T-Mobile.

Na Weijermars werd er een live demonstratie gegeven van de G1 door Noud van Alem (Country Marketing Manager Google). De demonstratie liet niets nieuws zien ten opzichte van wat wij Nederlanders al op YouTube filmpjes gezien hebben.

Als laatste was Alexander Muse aan de beurt om de G1 applicatie ‘ Shop Savvy’ te tonen. Alexander Muse is een ontwikkelaar van de applicatie. Deze applicatie maakt het mogelijk om barcodes te scannen en dan online of in de buurt prijzen op te vragen van het gescande product. Er wordt momenteel gewerkt aan de introductie van de applicatie in Nederland zodat ook wij Nederlanders lokale prijzen te zien krijgen. De verwachting is dat de applicatie in Februari beschikbaar is voor Nederlanders.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu