De Samsung Bigfoot: een groene Android-slider

samsung bigfootDe afgelopen dagen is Planet Android wat moeilijk bereikbaar geweest. Dat had te maken met een explosieve toename in bezoekers op onze andere website iPhoneclub.nl, die op dezelfde server draait. Na het plaatsen van een extra server zijn de problemen hopelijk opgelost en kunnen we ons weer volop op het Android-nieuws storten. Zoals het nieuw uitgelekte toestel van Samsung, de Samsung Bigfoot.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Samsung is van plan om meerdere Android-toestellen te ontwikkelen. Op de website Boy Genius Report verscheen een foto van de Samsung Bigfoot, een uitschuifbaar toestel met QWERTY-toetsenbordje. De Bigfoot is bedoeld voor T-Mobile in de VS, draait op Android en heeft een 3 megapixel camera. Ook aanwezig: UMTS/HSDPA en waarschijnlijk ook GPS en Wi-Fi. Samsung is van plan de Samsung Bigfoot te gaan leveren met een 3.0 inch AMOLED-touchscreen. Maar wat de meeste mensen vooral zal opvallen is de knalgroene kleur rondom het scherm en toetsenbord. Misschien geïnspireerd door Google’s knalgroene Android-mascotte? Apart is het zeker.

Via: Boy Genius

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.