Placeholder

Het gerucht gaat dat DELL van plan is een mobiele telefoon op de markt te brengen die draait op het mobiele besturingssysteem Android. Het gerucht is ontstaan naar aanleiding van een interview tussen Om Malik en Michael Dell.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Om Malik publiceerde op zijn weblog het interview met Michael Dell, CEO en oprichter van computer fabrikant DELL. In dit interview spreekt Michael Dell over de mogelijkheid voor DELL om de mobiele markt te betreden. Deze plannen zouden momenteel in de maak zijn. Malik geeft aan dat DELL de potentie heeft om een grote speler te worden in de mobiele markt waarop Dell als volgt antwoordt: “We`re not ready to publicly disclose our plans there…we`re kind of working on that.”. Oftewel: DELL is bezig met een plan maar nog niet in staat deze publiekelijk te maken.

Het is ook nog niet zeker voor welk mobiel platform DELL dan gaat kiezen. Zowel Symbian als Android zijn mogelijke kandidaten voor de mobiele telefoons van DELL. Dell zegt zelf het volgende over beide besturingssystemen: “What you`ve got [are] industry-standard platforms upon which applications are being built and ecosystems are being created, and that kind of building-block architecture gives us all sorts of opportunities.”

Vooralsnog is het een onderontwikkeld plan, maar mocht DELL in de toekomst beslissen om zich te gaan begeven op de mobiele markt dan zijn ze zeker in staat om voor flink wat opschudding te zorgen.

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.