Dell demonstreert Android-toestel Dell Mini 3i in het openbaar

dell mini 3iDe eerste Android-smartphone van Dell is in China onthuld. Vorige week lekten de eerste onscherpe foto’s van het toestel uit. Nu werd het apparaat gedemonstreerd en bleek het mogelijk voor verslaggevers om scherpere foto’s te maken van de Dell Mini 3i. Het toestel draait op Android, heeft een wat ongebruikelijk 360 x 640 touchscreen en is wat connectivity betreft wat armzalig: Wi-Fi en 3G ontbreken allebei. Het toestel zelf doet wel wat denken aan een Palm Pre zonder uitschuifbaar toetsenbord.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er zit wel Bluetooth in de telefoon, een 3,2 megapixel camera, 950mAh batterij en een geheugenkaartslot voor microSD. Er is geen fysiek toetsenbord aanwezig. De Dell Mini 3i werd gedemonstreerd met diverse andere telefoons van concurrerende fabrikanten (waaronder HTC), tijdens een evenement van China Mobile. De telefoon is alleen te gebruiken op het Chinese Open Mobile System, China Mobile’s eigen netwerktechnologie.

Via: MobileCrunch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.