Dell introduceert nieuwe telefoon: Aero

Redactie
25 augustus 2010, 15:39
1 min leestijd
Dell introduceert nieuwe telefoon: Aero

Dell heeft een nieuwe telefoon geïntroduceerd in de Verenigde Staten: de Dell Aero. Met een 3,5-inch scherm, een resolutie van 640 bij 360 pixels en een processor met een snelheid van 624 MHz kan de telefoon niet opboksen tegen de zwaardere jongens, zoals de Motorola Droid X en de Samsung Galaxy S. Pluspunt van de Dell Aero is dat je eroveral ter wereld mee kan bellen (850/900/1800/1900 MHz). Dus ook in de Verenigde Staten ben je met de Aero gewoon bereikbaar.

De Dell Aero heeft een scherpe vijf megapixel camera met 8x zoom, flash, GPS, WiFi, een browser met een lichte versie van Adobe Flash en navigatie. De telefoon draait op Android 1.5. Dit is natuurlijk onbegrijpelijk, omdat op dit moment Android 2.2 al beschikbaar is voor telefoons als de Nexus One en de HTC Desire. Waarom loopt Dell zo ver achter?

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe smartphone van Dell is alleen in de VS te koop voor een prijs van 299 dollar zonder abonnement. Neem je een abonnement bij AT&T, dan krijg je het toestel voor 99 dollar. In onze ogen nog steeds iets te duur.

Hieronder een filmpje over de Dell Aero. Wat vind jij van dit toestel?

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's