Dell Mini 5 (Streak) krijgt Android 2.1 in september

Via Engadget komt het nieuws binnen dat de Dell Streak (eerder bekend onder de naam Mini 5) in september van Android 2.1 voorzien zal worden. Bovendien melden ze dat Dell de Streak zal laten vergezellen door een hele reeks aan accessoires. Iets wat we tot nu toe maar bij weinig Android-toestellen hebben mogen zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Motorola is een fabrikant die met een reeks uitbreidingen komt voor z’n Droid en Milestone toestellen. Media docks, car kits, e.d. Acer voorzag ook de Liquid met enkele hardware uitbreidingen. Ook Sony Ericsson heeft een serie accessoires voor de Xperia reeks uitgebracht.

dell streakDell kan bij de Streak – en mogelijk zijn deze ook compatible met de nog te verschijnen Thunder, Flash en Smoke – een uitgebreide set aan accessoires leveren. Zoals een carkit, extra lader met adapters voor de stekker, headset met microfoon, dashboard-montageplaat, sigarettenaansteker-oplader, media docs en extra batterijen. Dell verkoopt ze weliswaar in setjes, maar voor $25-70 mag dat de pret niet drukken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.