Dell Streak Pro 10-inch Honeycomb tablet komt in juni
Redactie

dell streak proDell gaat een 10-inch tablet uitbrengen, die in juni op de markt komt. Het zou gaan om de Dell Streak Pro, een tablet die op Honeycomb draait en voorzien is van een 1 GHz Tegra 2-processor, uiteraard dual-core. Er zit verder 1 GB RAM in, twee microfoons en twee camera’s. Het geheel weegt 720 gram. De nieuwe Dell Streak Pro zal in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, waaronder zwart, roze, blauw of rood met een achterkant van geborsteld aluminium. Als accessoires kun je een mediadock, autoadapter en een productiviteitsdock aanschaffen. Bij dat laatste gaat het om een opvouwbare cover met ingebouwd toetsenbord. Dell gaat de software Stage 2.0 erop meeleveren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het 10-inch scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 en natuurlijk zijn de gebruikelijke zaken zoals Wi-Fi b/g/n en Bluetooth 2.1 + EDR aanwezig. Mogelijk komt er ook ondersteuning voor LTE op AT&T’s 4G-netwerk.

Er gingen eerder al geruchten dat Dell met een dergelijke tablet bezig zou zijn. Nu zijn ze wat concreter geworden.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.