Dell Streak vanaf midden september in Nederland?

Redactie
31 augustus 2010, 12:53
1 min leestijd
Dell Streak vanaf midden september in Nederland?
dell streak

De kans is zeer groot dat de Dell Streak binnenkort in de winkel ligt. Journalisten zijn door Dell uitgenodigd voor een hands-on van het nieuwe toestel op 15 september 2010. “Na veel speculaties is ie dan eindelijk ook in Nederland, de Dell Streak”, staat in de officiële uitnodiging. “Niet zomaar een telefoon, niet zomaar een tablet en 100% Android.” De Dell Streak staat al in de webshop van Dynabyte voor een prijs van 599,99 euro. De Streak wordt volgens Dynabite op 13 september verwacht.

Door het grote scherm (vijf inch) vult de Streak een gat tussen smartphones en tabletcomputers. Zo heeft de Samsung Galaxy S een scherm met een grootte van vier inch, terwijl de Samsung Galaxy Tab een stuk groter is met een display van zeven inch. De Streak is overigens gewoon als telefoon te gebruiken, alhoewel bellen iets lastiger is dan met een gewone smartphone.

Lees verder na de advertentie.

In de behuizing van de Dell Streak zit een 1 GHz-processor en er is 512 MB RAM aanwezig. Ook heeft de Streak een vijf megapixel camera om grote foto’s te maken.

De Dell Streak draait op Android 2.2 en is op dit moment alleen te koop in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Benieuwd naar een review? Wij van Android Planet hebben de Dell Streak al in onze handen gehad. Lees de positieve review van Gonny van der Zwaag over de Streak.

dell streak

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's