Dell Thunder met Android in gelekte video te zien

dell thunderEr is een video verschenen van de Dell Thunder, een nieuw Android-toestel van deze computerfabrikant. Het draait op Android 2.1 en is voorzien van een 4.1 inch OLED-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels, als we de geruchten mogen geloven. De Dell Thunder is dus iets kleiner dan de Dell Streak, die met een 5 inch-scherm aardig in de richting van een tablet gaat. Verder vermelden de geruchten een 8 megapixel camera met led-flitser en 720p videorecording. Aan de zijkant zit een opvallende metaalkleurige rand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Aan de binnenkant zit een 1.400 mAh-accu, die verwisselbaar is. De Dell Thunder zou in het vierde kwartaal van 2010 op de markt moeten verschijnen. Engadget heeft een video van dit nieuwe Android-toestel. Deze video is hieronder te zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.