Dell wil in 2010 Android-toestel via AT&T uitbrengen [VS]

Redactie
8 oktober 2009, 12:23
1 min leestijd
Dell wil in 2010 Android-toestel via AT&T uitbrengen [VS]
dell mini 3i

Nogmaals een nieuwtje waar we in Nederland niet direct iets aan hebben, maar dat voor Android als platform wel een enorme impact kan hebben. Dell zou namelijk van plan zijn om in de VS een Android-telefoon te lanceren op het GSM-netwerk van AT&T. Dat zijn ontwikkelingen die helpen om het Android-platform onder de aandacht van het grote publiek te brengen. The Wall Street Journal stuitte op geruchten via “people briefed on the plans”. Zij vertelden de krant dat het toestel een volledig touchscreen heeft met geïntegreerde camera, vergelijkbaar met het model dat in augustus tijdens een evenement in China werd getoond.

Het zal waarschijnlijk gaan om de Dell Mini 3i. Gisteren kon je al lezen over geruchten dat Dell dit toestel in aangepaste vorm ook buiten China zou gaan verkopen.

Lees verder na de advertentie.

Het toestel komt in 2010 pas op de markt, met aangepaste features. Dell is nog op zoek naar andere operators die interesse hebben. In februari wilde Dell op Mobile World Congress in Barcelona al twee toestellen lanceren, respectievelijk met Android OS en Windows Mobile. Toen operators niet geïnteresseerd bleken trok Dell de plannen weer tijdelijk in. In China lukte het daarna wel.

Via: Wall Street Journal en PC World

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's