De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dell’s Stage UI werkt op HTC Evo 4G

Redactie
8 november 2010, 12:31
1 min leestijd
Dell’s Stage UI werkt op HTC Evo 4G
streak-22

Wanneer de Dell Streak eind dit jaar of begin volgend jaar Android 2.2 krijgt, dan kunnen Streak-gebruikers genieten van Stage UI. Deze Android-schil is gemaakt door Dell en is gemakkelijk te personaliseren. Stage UI maakt gebruik van grote vensters met contacten, recente applicaties, muziek en foto’s. Journalisten van de website Good and Evo zijn er in geslaagd om de uitgelekte Froyo-build van de Dell Streak op een gerootte HTC Evo 4G te zetten. Natuurlijk is de HTC Evo 4G niet uitgekomen in de Benelux, maar wellicht komen er binnenkort speciale Stage UI-custom roms uit voor andere HTC-telefoons.

Hieronder een video van Stage UI op de HTC Evo 4G. Het resultaat ziet er prima uit.

Lees verder na de advertentie.

En vervolgens een video van Stage UI op de Dell Streak. Hopelijk zorgt deze Android-schil voor een betere gebruikerservaring.

De Dell Streak is al enkele weken in Nederland verkrijgbaar. Dell richt zich met de Dell Streak op een breed publiek: gezinnen en studenten, maar ook zakelijke gebruikers. Er is zelfs belangstelling uit de medische hoek, omdat de Dell Streak makkelijker mee te nemen is in een doktersjas dan een grote tablet. De Streak heeft een vijf inch WVGA-scherm, een 1 GHz processor en draait op Android 1.6.

Lees de review van de Dell Streak op Android Planet.

Bron: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu