Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google kondigt 17 nieuwe watch faces aan voor Android Wear

Redactie
23 juni 2015, 14:49
1 min leestijd
Google kondigt 17 nieuwe watch faces aan voor Android Wear

Google heeft 17 nieuwe watch faces – de designs voor de klokjes op je Android Wear-smartwatch – aangekondigd, die zijn gemaakt door verschillende designers en enkele grote merken.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe watch faces zijn elk compleet anders en zetten heel erg in op design, zoals het ontwerp van George Frost, of  een specifiek merk, zoals Hello Kitty. Daarmee is de collectie  voor een grote doelgroep interessant, en met name als je fan bent van één van de merken die een watch face heeft uitgebracht.

17 nieuwe design watch faces

Eén van de belangrijkste merken, is Sanrio – het bedrijf achter Hello Kitty. De watch face komt in verschillende designs die zijn geschikt voor zowel vierkante als ronde schermen. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar waarin de designs op het scherm van de smartwatch kunnen worden getoond.

1

Andere belangrijke merken zijn Rubik’s van de Rubik’s kubus, Rovio van Angry Birds, spellenmaker Bandai Namco en Bang & Olufsen, bekend audioproducten als stereoboxen.

2

Ook zijn er verschillende ontwerpers die designs voor Android Wear hebben ingeleverd. Eén van de voorbeelden is hierboven te zien; George Frost, met zijn fraaie camouflage-ontwerp voor de smartwatch.

De gehele collectie met 17 design watch faces voor Android Wear  staat live in Google Play.

Laatste nieuws over Android Wear

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu