De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Xiaomi Mi Note 10 vanaf november beschikbaar, specs gelekt’

Colin Baak
30 oktober 2019, 13:36
3 min leestijd
‘Xiaomi Mi Note 10 vanaf november beschikbaar, specs gelekt’

Van de Xiaomi Mi CC9 Pro verschenen afgelopen week al de eerste details. Het toestel wordt echter waarschijnlijk als de Mi Note 10 in Europa uitgebracht. Nu zijn er meer details verschenen, net zoals meer info over de Mi Watch.

Lees verder na de advertentie.

‘Xiaomi Mi Note 10 komt naar Europa’

Een artikel met details van de CC9 Pro-smartphone van Xiaomi met 108 megapixel-camera verscheen eerder al op Android Planet. Dat toestel komt waarschijnlijk als Xiaomi Mi Note 10 op de markt in Europa. Xiaomi heeft via Twitter namelijk laten weten dat, dat toestel eraan komt. Nu zijn er nog meer details over deze aankomende cameratelefoon verschenen.

Eerder zagen we al een groene kleur, maar via een teaser van Xiaomi zelf is ook de Snow Aurora-versie getoond. Die kleur doet denken aan parelmoer. In een verschenen afbeelding is ook goed te zien dat beide schermranden afgerond zijn. De onderkant van het toestel is plat afgewerkt, net zoals de P30-serie van Huawei. Tot slot lijkt ook een koptelefoonaansluiting aanwezig te zijn.

Xiaomi Mi CC9 Pro / Xiaomi Mi Note 10

Meer Xiaomi Mi Note 10 details verschenen

Qua processor is er volgens geruchten gekozen voor de Snapdragon 730G-chip. Het toestel krijgt een oled-scherm van 6,47 inch en op verschenen afbeeldingen is ook een kleine notch te zien. Wat voor varianten er precies uitkomen qua werk- en opslaggeheugen, is nog de vraag. Het topmodel zou voorzien zijn van 12GB RAM en 256GB interne opslag.

De accu wordt een 5170 mAh-exemplaar en op de achterkant zijn vijf camera’s te vinden. De primaire camera is een 108 megapixel-exemplaar zoals eerder duidelijk werd. Ook zijn er twee flitsers aanwezig voor betere belichting. Het toestel beschikt over vijf keer optische zoom en tien keer hybrid zoom. Ook is het mogelijk om objecten tot maximaal 50 keer dichterbij te halen met optische zoom.

Mi Watch krijgt Snapdragon 3100-chipset

Ook zijn er meer details verschenen over de Mi Watch van de fabrikant. Deze wordt aangedreven door de Snapdragon 3100-chip van Qualcomm. Xiaomi zelf zou de software MIUI for Watch willen noemen.

In een verschenen video is de interface van het rechthoekige horloge goed te zien. Dat lijkt totaal niet op het besturingssysteem van Google. Met behulp van een kroonwiel aan de rechterkant scrol je door de interface. Het schermpje is aanraakgevoelig en aan de rechterkant van de kast is ook nog een extra knop aanwezig. Waar die voor dient, wordt niet getoond.

Xiaomi heeft eerder bevestigd dat je ook kunt bellen via de smartwatch. Een speaker is aanwezig en ook kun je gebruikmaken van een e-sim. Het apparaatje verschijnt in het zwart en zilver, maar verdere details zijn onbekend. Nieuwe geruchten over de Mi TV 5 zijn ook niet verschenen.

Beschikbaarheid Xiaomi Mi Note 10 en Mi Watch

De Chinese fabrikant houdt op 5 november een evenement in China. Daar wordt de presentatie verwacht van de Xiaomi CC9 Pro, Mi Watch en nieuwe televisie. Volgens andere geruchten wordt de Mi Note 10 voor Europa op 10 november gepresenteerd. In welke configuraties en voor welke prijzen Xiaomi het toestel hier uitbrengt, verwachten we dan te horen.

Bronnen: Twitter, Weibo (1), (2), (3)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu