Geld over? Samsung lanceert binnenkort diamanten Galaxy Note 3

Gijs Ettes
29 januari 2014, 17:22
1 min leestijd
Geld over? Samsung lanceert binnenkort diamanten Galaxy Note 3
diamanten Galaxy Note 3

Tijdens het Chinese Nieuwjaar (31 januari) lanceert Samsung het Samsung-Gassan Diamonds Note 3 Pack met daarin een diamanten Galaxy Note 3, Galaxy Gear en een Flipcover. Alle drie zijn ze ingelegd met briljant geslepen diamanten en van 18 karaats witgoud voorzien.

Het pakket komt in een luxe kistje met een op maat gemaakt interieur en een inscriptie met de tekst Samsung Diamond Package by Gassan. In Nederland ligt het diamanten Galaxy Note 3-pakket voor je klaar in de `It`s Exclusive`-vitrine van Capi (Schiphol) voor een adviesprijs van maar liefst 5555 euro. Wie niet zoveel geeft om goud en diamantjes kan vandaag overigens ook terecht bij Groupon; de Note 3 is daar tijdelijk te bestellen voor 450 euro.

Lees verder na de advertentie.

De diamanten Galaxy Note 3 in beeld

Er zijn slechts 4 exemplaren van het diamanten Galaxy Note 3-pakket beschikbaar en je vindt ze dus alleen op Schiphol. Qua hardware wijkt de smartphone zelf niet af van het toestel dat we bespreken in de Galaxy Note 3 review. Bekijk meer afbeeldingen van het pakket hieronder.

De beste Galaxy Note 3 aanbiedingen

Hieronder vind je de beste en meest actuele Galaxy Note 3 aanbiedingen op een rijtje. Zo kun je zien dat je bij veel 2-jarige abonnementen de Galaxy Note 3 gratis krijgt.

Het laatste nieuws over de Galaxy Note 3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu