De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dienstmededeling: reacties terug van weggeweest, Planet Android weer op volle sterkte

Redactie
16 september 2009, 0:42
2 min leestijd
Dienstmededeling: reacties terug van weggeweest, Planet Android weer op volle sterkte
onderhoud

Deze keer geen nieuwsartikel op Planet Android, maar wat informatie over de gang van zaken op de site. We hebben een probleem met het publiceren van reacties opgelost, de bemanning is na een korte afwezigheid weer op volle sterkte en we zijn bezig met nieuwe plannen voor de site.

Lees verder na de advertentie.

Reacties terug van weggeweest

Door een technische storing (een foutieve (en vooral domme!) verwijdering van een essentieel databaseveld) was het de afgelopen twee dagen niet mogelijk om te reageren op artikelen. Gelukkig zijn voor zover wij kunnen overzien alle reacties op artikelen gered en het is vanaf nu weer zoals vanouds mogelijk om te reageren op artikelen. Mocht je een reactie tegenkomen die er vreemd uitziet of dubbel gepost is, dan komt dat door de handmatige reddingsactie. Als je zo’n reactie tegenkomt, dan zouden we een mailtje daarover erg op prijs stellen (graag voorzien van een linkje naar de betreffende reactie, zodat we geen speurtocht hoeven te ondernemen).

Vakantiedipje?

Er speelde de afgelopen tijd meer op Planet Android: redacteur Jeroen stond er de afgelopen drie weken tijdens onze vakantie (naar Italië) vrijwel alleen voor met het schrijven van Android-nieuws. Gelukkig is het team nu weer compleet en gaan we vanaf deze week weer met volle kracht aan de slag op Planet Android, zodat je geen Android-ontwikkelingen meer hoeft te missen. Mocht je de indruk hebben gekregen dat we de afgelopen tijd last hadden van komkommertijd, dan heb je het mis: Jeroen heeft z’n best gedaan om toch elke dag iets te schrijven en daarvoor willen we hem bij deze hartelijk bedanken.

Nieuwe plannen

Maar daar blijft het niet bij: we krijgen regelmatig suggesties en tips om Planet Android uit te breiden. Het meest gehoorde verzoek is het toevoegen van een forum, zodat mensen die tegen problemen aanlopen met specifieke toestellen ook zelf vragen kunnen stellen. Nu is het vrij makkelijk om zomaar een forum te openen, maar je moet ook de capaciteit en mankracht hebben om moderatie te doen, vragen te beantwoorden en te zorgen dat alles achter de schermen op rolletjes loopt, terwijl we ondertussen nog een andere website beheren die ook bijna fulltime aandacht vraagt. We willen daarnaast ook niet over één nacht ijs gaan en vinden een fraai en duidelijk uiterlijk waarin alle forumonderdelen eenvoudig te vinden zijn net zo belangrijk. Vandaar dat we webdesignbureau Onstuimig hebben ingeschakeld om een passend forumdesign te ontwerpen, dat aansluit op de rest van de website (ook door hen ontworpen). Als alle zaken op orde zijn en getest zijn, kunnen we ermee van start gaan. Nog even geduld dus: we hebben jullie wensen gehoord en proberen er rekening mee te houden en willen zelf ook niets liever dan van start gaan met het forum.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu