Placeholder
Redactie

In maart is het mogelijk om jouw aantekeningen automatisch door te sturen naar je Android-telefoon. Het Japanse bedrijf Pentel laat weten dat de Airpen Mini, een digitale pen die ‘leest’ wat je schrijft, vanaf maart in staat is om aantekeningen door te sturen naar een Android-telefoon. Gebruikers hoeven daarvoor alleen maar een speciale applicatie te downloaden, die tegen die tijd gratis in de Android Market verkrijgbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het enige wat je hoeft te doen: de pen activeren, schrijven, en je woorden verschijnen automatisch op je telefoon. Op dit moment werkt de Airpen Mini samen met PC’s en Mac-computers, maar binnenkort sluit Android bij dit rijtje aan.

Interesse in een digitale pen? Sinds 2009 duiken digitale pennen als paddenstoelen uit de grond. Voor 100 tot 200 euro heb je al een aardige digitale pen, zoals de Livescribe Pulse Smartpen (met notitieblok) en Mobile Notes. Handig als je dagelijks veel op een notitieblok schrijft en je een manier zoekt om notities op een snelle manier om te zetten naar geschreven tekst.

Via: œbergizmo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.