Disney Plus nu beschikbaar in Nederland: gratis proberen tot 12 november
Lars Paymans

Streamingdienst Disney Plus is vanaf vandaag officieel in Nederland beschikbaar. Installeer de app en krijg gratis toegang tot het volledige aanbod tot 12 november.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Disney Plus nu beschikbaar in Nederland

Als eerste land ter wereld krijgt Nederland exclusief toegang tot Disney Plus. Dat is opvallend, want dat maakt van Nederland het eerste land ter wereld waar de dienst beschikbaar komt. Vanochtend werd de Netflix-concurrent van Disney gelanceerd en kun je een account aanmaken. Om te kijken of het iets voor jou is, geeft Disney je een gratis proefperiode tot en met 12 november.

Kom je erachter dat je liever niet maandelijks wil betalen, dan moet je dus voor de 12e opzeggen om te voorkomen dat je proefabonnement wordt omgezet in een maandelijks lidmaatschap.

Doorloop de volgende stappen om te beginnen met kijken

  1. Ga naar de website van Disney Plus en maak een account aan;
  2. Betaal 0,01 eurocent met iDeal of 1 euro via PayPal om je bankrekening aan je account te koppelen;
  3. Download de Disney Plus-app op je smartphone, tablet of tv;
  4. Log in met je account en begin met kijken.

Na deze proefperiode heb je de keuze om een maandelijks of jaarlijks abonnement te nemen. Je betaalt 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Let op: het is ook mogelijk om via de Disney Plus-app een account en proefabonnement te maken.

In de app kun je meerdere accounts aanmaken, zodat gezinsleden hun eigen Disney Plus-omgeving hebben om shows in te kijken. Ook is het mogelijk om films en series offline op te slaan op je smartphone of tablet, zodat je ze zonder internetverbinding kunt kijken. De dienst is daarnaast ook beschikbaar op de PlayStation, Xbox, Chromecast en Apple-apparaten.

Groot aanbod nu al beschikbaar

Vanaf vandaag is er al direct een groot aanbod aan films en series beschikbaar. Van alle Star Wars-films en series tot films van Pixar, Disney, Marvel en documentaires van National Geographic. De app heeft bovendien wat handige lijsten samengesteld van shows die uit de jaren 90 komen, zoals de animatieserie van Spider-Man. Zelfs de oudste Disney-klassiekers zoals Mickey Mouse: Steamboat Willie kun je met een druk op de knop bekijken. Disney Plus lijkt daarmee de grootste concurrent van Netflix tot nu toe te worden.

Download Disney Plus in de Google Play Store (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.