Disney Plus-downloads blijven altijd beschikbaar voor abonnees

Colin Baak
23 oktober 2019, 13:39
2 min leestijd
Disney Plus-downloads blijven altijd beschikbaar voor abonnees

In Nederland kunnen we al even genieten van Disney Plus. De dienst laat weten dat downloads altijd beschikbaar blijven voor abonnees. Dat geldt dus ook als die content niet meer te vinden is via de dienst.

Lees verder na de advertentie.

Downloads Disney Plus altijd beschikbaar voor abonnees

Disney Plus heeft veel te bieden. Van de mooiste Disney-films, tot alles van Star Wars en van heerlijke films van Pixar tot documentaires van National Geographic. Het fijne daarvan is dat je films en series ook kunt opslaan om bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op vakantie te kijken.

Die downloads blijven ook beschikbaar als die film of serie verdwijnt van Disney Plus. Je kunt die content dus onbeperkt blijven bekijken. De enige voorwaarde daarvoor is wel dat je abonnee bent van de dienst. Dit heeft de ceo van Disney, Bob Iger, gezegd tijdens een interview met Vanity Fair.

Disney Plus

Klaar voor de strijd

Het bedrijf is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe content, zo liet Iger weten. Daarbij gaat het om “series en films zoals niemand ze ooit gezien heeft”. Ook is men constant bezig met het aankopen van bestaande content. Zo is recentelijk The Simpsons overgenomen van Fox.

Ook werd er kort gesproken over The Mandalorian. Deze live action Star Wars-serie bestaat uit acht afleveringen, die in totaal 100 miljoen dollar hebben gekost. Daaruit blijkt wel dat Disney klaar is om de strijd aan te gaan met diensten als Netflix en Amazon Prime.

De dienst is voor Nederlanders al te gebruiken sinds begin september. Tot en met 12 november kun je Disney Plus gratis proberen. Vanaf die datum betaal je 6,99 euro per maand of eenmalig 69,99 euro voor een heel jaar. Disney Plus wordt vanaf dan ook beschikbaar in veel andere landen. De release in België volgt later, maar een specifieke datum is nog niet genoemd.

Meld je aan voor één week gratis Disney Plus

Lees ook: Disney Plus-tips: zo haal je alles uit de app

Check hieronder meer nieuws over Disney Plus

Bron: Vanity Fair
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu