De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Disney Plus vanaf 15 september in België beschikbaar

Colin Baak
23 juni 2020, 16:56
2 min leestijd
Disney Plus vanaf 15 september in België beschikbaar

Het hoge woord is eruit. Disney Plus is vanaf 15 september officieel in België beschikbaar. Zo kunnen ook Belgen eindelijk genieten van het aanbod van Disney, Marvel en National Geographic.

Lees verder na de advertentie.

Disney Plus officieel in België op 15 september

Begin mei maakte Disney al bekend dat het zou starten in september met Disney Plus in België, maar een datum werd toen niet genoemd. Via een persbericht is nu eindelijk een concrete datum genoemd: 15 september. Naast België kunnen ook inwoners van onder andere Finland, Luxemburg en Portugal gebruik gaan maken van de populaire streamingdienst.

Disney Plus is al sinds eind augustus 2019 in Nederland te gebruiken. Vanaf 12 november 2019 heb je echter een betaald abonnement nodig, wat 6,99 euro per maand kost. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement, waarbij je korting krijgt. Zo betaal je voor een heel jaar gebruik 69,99 euro.

Aanbod en meer over Disney Plus

Naast veel Disney-content en echte klassiekers is er nog veel meer te zien bij de streamingdienst. Zo kijk je er ook films van Pixar, evenals allerlei superheldenfilms en -series van Marvel. Ook documentaires van National Geographic zijn te bekijken op Disney Plus.

Disney Plus biedt daarnaast ondersteuning voor het aanmaken van meerdere profielen. Zo kun je de kosten van de dienst delen met familie, kennissen of vrienden. Verder kun je films en series downloaden om ze zo offline te bekijken.

Heb je geen overzicht meer wat je allemaal aan het kijken bent, check dan ook onze tip om je kijklijst van Disney Plus op te schonen. Lees tot slot ook onze uitgebreide Disney Plus review en kijk onderstaande video voor een overzicht van handige tips.

Disney Plus kijken op je smartphone: check deze handige tips

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal te streamen valt bij Disney Plus, maar ook bij andere diensten, check dan ook onze wekelijkse streamingtips.

Lees meer over Disney Plus:

Bron: Disney
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu