De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Disney Plus officieel in Nederland uitgebracht: streamingdienst voor 7 euro per maand

Colin Baak
12 november 2019, 8:40
2 min leestijd
Disney Plus officieel in Nederland uitgebracht: streamingdienst voor 7 euro per maand

Nederland behoorde tot de eerste landen waar getest werd met Disney Plus. Tot nu toe was de dienst gratis te gebruiken. Vanaf vandaag heb je echter een abonnement nodig om alles van de streamingdienst te kunnen bekijken, delen en downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Disney Plus: officieel in Nederland vanaf 12 november 2019

Disney Plus is vanaf nu te gebruiken in Nederland voor 6,99 per maand. Je kunt er ook voor kiezen om eenmalig 69,99 te betalen, waarvoor je een heel jaar kunt kijken. Voor dat bedrag kun je genieten van je favoriete Disneyfilms, maar ook content van Pixar en Marvel bekijken. Ook kom je als liefhebber van Star Wars aan je trekken. Tot slot kun je ook allerlei documentaires zien van National Geographic. Daarbij heeft Disney Plus de mogelijkheid om een week lang gratis de dienst te gebruiken.

Meld je aan voor één week gratis Disney Plus

In onze uitgebreide Disney Plus-review gaven we ons oordeel over alle aspecten van de streamingdienst. Daarbij lieten we al weten dat het niet alleen om de content in het huidige archief gaat, maar ook over aankomende series en films. Onze conclusie van Disney Plus was dan ook;

Disney Plus verrast met een complete app en een zeer compleet archief aan films en series. Er is zoveel leuks te zien, dat het haast overweldigend is. Maar dit archief is natuurlijk gelimiteerd. De echte test voor Disney Plus is de originele content waarmee Disney op 12 november mee begint. Als dat goed genoeg is, verdient Disney Plus een blijvend plekje naast Netflix.

Disney Plus apparaten kijken

Films, series en documentaires downloaden

Geen goede internetverbinding aanwezig, moet je veel reizen met het openbaar vervoer of ga je naar het buitenland? Dat is geen enkel probleem om content van Disney Plus te blijven zien. Het is namelijk mogelijk om een film, serie of documentaire te downloaden, zodat je dat overal en altijd kunt blijven zien.

Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende profielen aan te maken, net als bij bijvoorbeeld Netflix. Zo kun je met meerdere gezinsleden gebruikmaken van een betaald abonnement. Tegelijkertijd kijken is gelimiteerd tot vier personen, maar je kunt zeven profielen aanmaken. Wel zo handig, want zo krijg je aanbevelingen op basis van de door jouw bekeken series en films.

Om Disney Plus te kunnen gaan gebruiken, doorloop je onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van Disney Plus en maak een account aan;
  2. Betaal 0,01 eurocent met iDeal of 1 euro via PayPal om je bankrekening aan je account te koppelen;
  3. Download de Disney Plus-app op je smartphone, tablet of tv;
  4. Log in met je account en begin met kijken.

Lees ook: Disney Plus tips: zo haal je alles uit de app

Het laatste nieuws over Disney Plus lees je hier

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu