Handig: Disney Plus krijgt binnenkort ‘verder kijken’-functie

Colin Baak
20 november 2019, 15:33
2 min leestijd
Handig: Disney Plus krijgt binnenkort ‘verder kijken’-functie

Reviewscore

8,5

Disney Plus is sinds kort officieel in Nederland beschikbaar, maar in de app ontbreken nog wat handige functies. Disney heeft gezegd dat één van die features binnenkort wel verschijnt. Het gaat hierbij om de gewilde ‘verder kijken’-functie.

Lees verder na de advertentie.

Disney Plus krijgt binnenkort ‘verder kijken’-functie

Disney bevestigt aan ComicBook binnenkort te komen met een optie die vooralsnog ontbreekt bij de streamingdienst. Het gaat daarbij om een ‘verder kijken’-functie. Wanneer we de mogelijkheid daadwerkelijk gaan zien, is nog wel de vraag, Disney laat dat vooralsnog in het midden.

Die functie is nog niet aanwezig, maar veel gebruikers vragen daar wel om. Bij andere soortgelijke diensten zoals Netflix is die er wel. Naast bijvoorbeeld Disney Originals, aanbevelingen of topfilms krijg je in de toekomst ook een verder kijken-sectie.

Zo zie je een aparte sectie van films, series en documentaires waar je al wel aan begonnen bent, maar nog niet af hebt gekeken. Voor nu moet je onthouden wat je nog verder moet kijken. Die titel zoek je vervolgens op in de Disney Plus-app. Gelukkig start je dan wel waar je gebleven bent, zodat je niet zelf naar het juiste tijdstip hoeft te gaan.

Disney Plus: tips en tricks

Vanaf 12 november kun je in Nederland officieel genieten van Disney Plus. Daarvoor was het ook al mogelijk om alles van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic te bekijken. Disney vond Nederland het ideale land om te beginnen met het testen van de dienst, wat kon vanaf september.

Wil je alles uit Disney Plus halen, check dan al onze tips in dit uitgebreide artikel of onderstaande video. Heb je juist problemen met de dienst, lees dan dit artikel met de verschillende oplossingen. Tot slot lees je wat Android Planet van de dienst vindt in de uitgebreide Disney Plus review.

→ Download Disney Plus in de Play Store (gratis)

Meer lezen over Disney Plus

Bron: ComicBook
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu