Dolphin Zero: slimme browser voor al je privézaken

Redactie
25 december 2013, 14:31
1 min leestijd
Dolphin Zero: slimme browser voor al je privézaken
dolphinzero

De ontwikkelaars van de populaire app Dolphin Browser hebben een nieuwe versie van hun browser uitgebracht: Dolphin Zero, een browser die niets van je bijhoudt. Handig voor alle privézaken, zoals het bestellen van een cadeau voor je partner en alle andere dingen die anderen niet direct hoeven te weten.

Alle informatie die normaal lokaal door de browser wordt opgeslagen, wordt direct na het afsluiten verwijderd. Een handige eigenschap.

Lees verder na de advertentie.

Wat verbergt Dolphin Zero?

dolphinzero2

Dolphin Zero verwijdert onder andere je browsegeschiedenis, ingevuld data bij formulieren en andere tekstvlakken, wachtwoorden, cache-bestanden, fav-icons, cookies en natuurlijk de locatie-informatie. Deze vormen van informatie worden ook niet met andere websites gedeeld, waardoor je redelijk anoniem kunt surfen en websites kunt bezoeken.

Elke keer als je de browser afsluit, wordt de betreffende informatie in de ‘versnipperaar’ gestopt. Dit wordt middels een animatie getoond, waardoor de gebruiker altijd weer wanneer de informatie is verwijderd. Het is ook mogelijk om tijdens het browser de softwarematige versnipperaar te gebruiken.

Dolphin Zero biedt grotendeels wel dezelfde handige features van Dolphin Browser. Zo is er toegang tot personalisatie van het homescreen, spraakcommando’s, besturing op basis van zogeheten gestures, uitgebreide instellingen en natuurlijk de mogelijkheden om middels de browser content te delen.

Lees meer over Dolphin Browser

Download: Dolphin Zero (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's