Placeholder

Over twee weken vindt Google I/O 2011 plaats. Op deze conferentie komen duizenden ontwikkelaars af, die de laatste nieuwtjes horen over Google en dus ook over Android. Google vraagt aan bezoekers van I/O 2011 of ze hun oude mobieltjes kunnen doneren. Heb je nog een oude G1 liggen waar je niets mee doet? Geef deze tijdens de conferentie dan aan Google! De ingeleverde telefoons worden aan goede doelen in ontwikkelingslanden gegegeven. Zo is het mogelijk dat jouw telefoon misschien wel een ziek kind redt in een ontwikkelingsland.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op de actie van Google is wisselend gereageerd. Sommige mensen reageren enthousiast, terwijl anderen van mening zijn dat Google beter nieuwe telefoons kan doneren aan goede doelen. Straks zitten ze in Afrika opgescheept met verouderde toestellen, die regelmatig vastlopen en een korte accuduur hebben. Daar zit niemand op te wachten.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.